Search
Close this search box.

Wie wij zijn

Specialisten in procesautomatisering

Uit passie voor techniek en ondernemerschap is Powerspex in 1997 als familiebedrijf begonnen. Na meer dan 25 jaar wordt deze passie nog steeds uitgedragen en gedeeld. Dit willen we blijven doen richting medewerkers, klanten en leveranciers; zij hebben ons immers gemaakt tot wie we nu zijn. Met deze manier van werken zetten we een bedrijf neer waar  toekomstige generaties de vruchten van zullen plukken.

Powerspex is gespecialiseerd in procesautomatiseringsoplossingen, van haalbaarheidsstudie tot aan de engineering, paneelbouw, montage, inbedrijfstelling en nazorg.

120 medewerkers verdeeld over twee vestigingen geven dagelijks invulling aan de visie die Powerspex al meer dan 25 jaar heeft: het volledig ontzorgen van klanten op het gebied van technische automatiseringsprocessen in Nederland en ver daarbuiten.

Bij Powerspex is het uitgangspunt al sinds de oprichting hetzelfde gebleven: met jonge mensen werken aan de toekomst en de ervaring die zij in hun carrière bij Powerspex opdoen, investeren in projecten én in het opleiden van weer nieuwe mensen. Zodat ervaring en kennisoverdracht altijd volledig worden benut en talent nooit onontdekt blijft.

Powerspex is daarnaast dé plek voor stage, afstuderen en carrière in techniek.