Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

AVR zo snel mogelijk weer operationeel

Afvalenergiebedrijf AVR Rozenburg is in september 2023 getroffen door een brand. Sindsdien ligt de fabriek tijdelijk stil en zijn de herstelwerkzaamheden in volle gang. Powerspex helpt bij het hersteltraject en heeft inmiddels plaatsgenomen in het projectteam voor de opbouw van de nieuwe stoomcentrale.

Powerspex in projectteam

Powerspex is eind vorig jaar, via Visser & Smit Hanab, gevraagd om mee te denken over de engineering, waarna de wens werd geuit dat Powerspex ook de detailengineering en uitvoering zou gaan doen. En zo kwam Powerspex in het projectteam terecht. Het is al met al een uitgebreid project voor Powerspex.
Jouke Dassen: “Een compleet project dat goed bij Powerspex past. We hebben alle aspecten voor dit soort projecten in huis. Daarnaast zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen, iets wat hier zeer goed van pas kwam.”

Het Powerspex-team bij AVR

Vanuit Powerspex leiden Herman Hazenkamp en zijn directe collega’s het project. “Ik heb hun gevraagd vanwege hun kennis hierover. Hazenkamp heeft veel verstand van E-zaken en zijn collega’s weten alles van panelen, Atex en design en hebben veel kennis van containers. Samen weten ze precies wat er moet gebeuren.”

Het project is in volle gang. Dassen: “De samenwerking met AVR verloopt zeer goed. Als team wordt alles snel opgepakt. De recht-door-zee-mentaliteit van Powerspex wordt hier gewaardeerd, merken we.”

Blijf op de hoogte

Hou de nieuwsberichten van Powerspex in de gaten; er worden regelmatig updates gegeven.

default