Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Auma te gast op buitendienstmeeting

De buitendienstmeeting van Powerspex staat vandaag in het teken van Auma.

Sandro Katenberg komt als vertegenwoordiger van Auma vertellen over de aandrijvingen van kleppen en de instelling ervan. Het is de eerste keer dat Auma persoonlijk present is voor uitleg.
“We doen inmiddels zoveel projecten met Auma-aandrijvingen dat wij dit een goed moment vinden voor extra uitleg en verdieping,” aldus Gerko Dubbink. “Vooral bedoeld om de jonge werknemers meer kennis te geven over de werking van Auma-aandrijvingen.”

Meeting buitendienst elk kwartaal

De buitendienstmeeting is een goede gelegenheid voor het bezoek van Auma; dan zijn alle buitendienst- en montagemedewerkers present bij Powerspex Hengelo. De meeting wordt elk kwartaal gehouden om iedereen op de hoogte te brengen van zaken die spelen, veiligheid en nieuwe projecten. Ook is er gelegenheid voor vragen.

Auma gaf een presentatie tijdens de buitendienstmeeting van Powerspex.

Uitleg over Auma & Syntess

Tijdens deze buitendienstmeeting is er extra uitleg over Syntess, het nieuwe ERP-systeem waarmee Powerspex vanaf 1 januari gaat werken. In de praktijk betekent het dat medewerkers via een app op hun mobiel hun data invoeren. Syntess gaat de financiële administratie een stuk efficiënter maken, is de verwachting aangezien het één systeem voor alle werkprocessen is, van kantoor tot buitendienst.