Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Ondertekening SLA Bio Energie De Vallei: vooruitkijken naar constructieve samenwerking

Powerspex heeft de SLA getekend met Bio Energie De vallei, partner van het platform Energie voor Elkaar in Ede. Er is de afgelopen tijd veel en constructief samengewerkt om tot deze Service Level Agreement te komen.

In de drie duurzame energie-installaties van Bio Energie De Vallei in Ede wordt groene warmte, groene stoom en groene stroom geproduceerd. Powerspex is enige tijd geleden betrokken geraakt bij het productieproces van deze installaties om de drie locaties te laten samenwerken wat betreft de net-sturing. “Ook na die tijd is het contact gebleven voor vragen,” aldus Jouke Dassen die namens de directie van Powerspex naar Ede kwam voor de ondertekening van de SLA. “Hiermee gaan we een strategische samenwerking aan voor de toekomst.”

Energie voor Elkaar en Powerspex hebben samen de SLA ondertekend.

Project Nulmeting

Hiervoor is het project ‘nulmeting Ede’ gestart met als doel de SLA te verkrijgen. Daarvoor is in vier maanden tijd alle benodigde informatie vergaard die nodig is over de werking van de installatie en om die in werking te stellen en te onderhouden.

Constructieve samenwerking

“Dat proces resulteerde in een goede samenwerking tussen Powerspex-collega’s in Veenendaal en Hengelo. Collega’s van beide locaties hebben volop samengewerkt wat betreft tekeningen, PID’s, functionele beschrijvingen en dergelijke. Zij werkten op hun beurt samen met de specialisten op het gebied van assetmanagement en ICT van het platform Energie voor Elkaar, waardoor het een echt team werd dat constructief samenwerkte aan het bewerkstelligen van de SLA.”

Ondertekening

De SLA is ondertekend door Jouke Dassen namens Powerspex en Peter Odermatt namens Bio Energie de Vallei. In de praktijk betekent het dat Powerspex vanaf nu de storingsdiensten en alle servicewerkzaamheden kan uitvoeren.

Welkome partner

Dassen is blij met de ondertekening. “Bio Energie de Vallei en het platform Energie voor Elkaar is een welkome partner vanwege de kennisdeling en de prettige samenwerking. Ede is vlakbij Veenendaal bovendien; hiermee kunnen we lokaal werken. Verder zien we mogelijkheden voor de toekomst, onder meer wat betreft optimalisatieslagen.”