Search
Close this search box.

Nieuws

Sven fietst 200 kilometer Elastiekenkoers voor goede doel

Powerspex is trotse sponsor van Sven Koehl die donderdag de Elastiekenkoers reed.

Sven Koehl is stagiair en zaterdagkracht bij Powerspex. Bovendien is hij de kleinzoon van mede-Powerspex-oprichter Evert Haandrikman. Donderdag deed hij mee aan de Elastiekenkoers met Powerspex als trotse sponsor.

“De koers heb ik samen met mijn vader en broer verreden”, doet Koehl verslag van de wielerkoers waarmee goede doelen in Hof van Twente worden gesteund. “Alle drie hadden we sponsors geregeld. Mijn broer werd gesponsord door bouwbedrijf Lammersen, mijn vader door Aviko en ik door Powerspex. Samen waren we goed voor 500 euro.”

De tweehonderd gesponsorde deelnemers legden bijna 200 kilometer af en kwamen de finish over met een sponsorbedrag van maar liefst 103.000 euro.

Het sponsorschap van Powerspex was te herkennen aan de stickers op de wielerfiets van Koehl. “Hoewel die stickers de finish niet hebben gehaald. Door een klapband was een fietswissel nodig en arriveerde ik op een andere fiets aan de finish.”

Het was de tweede keer dat Team Koehl meedeed aan de Elastiekenkoers, waarvan de start in Delden lag en de finish in Goor. “Het was leuk om te doen; het is een gezellige koers. Fietsen in 32 graden is zwaar maar we hadden het er natuurlijk voor over; we fietsen immers voor het goede doel,” besluit Koehl.