Search
Close this search box.

Nieuws

Voorstellen: nieuwe collega Stan Arends

Powerspex verwelkomt Stan Arends als nieuwe collega. Hij gaat werken als project engineer.

Naam: Stan Arends
Leeftijd: 24
Woonplaats: Lattrop

Wat heb je gestudeerd?

“Business administration aan de Universiteit Twente.”

Hoe kom je bij Powerspex terecht?

“Via Max en Lars. Zij wonen net als ik in het wonderschone Lattrop. Vlak voor mijn afstuderen afgelopen voorjaar vroeg Max wat mijn plannen waren na mijn studie. Daar kon ik toen nog geen antwoord op geven, maar binnen een paar weken had ik Reinier aan de lijn. Max en Lars hebben mij in feite getipt.”

Was je voor je sollicitatie bekend met Powerspex?

“Zeker wel! Ik kende de naam omdat Max en Lars hier werkten. Wat ze toen precies deden was voor mij allemaal nog een raadsel. Nu ik hier inmiddels een paar weken aan het werk ben, komt het me allemaal bekend voor waar ze het al die tijd over hadden.”

Wat sprak je aan in de vacature?

“De technische uitdaging en alles wat er op dat vlak te leren valt. Verder spreken het projectmatig werken en de afwisselende werkzaamheden me erg aan en de manier waarop Max en Lars vertelden over de sfeer bij Powerspex. Nu, na een paar weken werken, kan ik wel zeggen dat ze gelijk hebben.”

Wat is je eerste indruk van het bedrijf? Omschrijf de sfeer eens?

“Gemoedelijk. Wat me opvalt is dat ik bij iedereen naar binnen kan lopen. Iedereen neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Bovendien heb ik tijdens mijn eerste twee werkweken al twee barbecues meegemaakt; dan leer je nieuwe collega’s pas echt kennen.”

Wat zijn je verwachtingen van deze baan? Wat hoop je te gaan doen en bewerkstelligen?

“Allereerst dat ik hier van alles ga leren. Ik hoop veel projecten op de juiste manier te begeleiden en hier een waardevolle bijdrage aan te leveren.”

Zijn er nog bijzonderheden die je nieuwe collega’s van je moeten weten?

“Bijzonderheden is een groot woord. Ik ga graag naar wedstrijden van FC Twente en heb hier een seizoenkaart van. Verder voetbal ik op de zondagochtend bij DTC ’07.”

Stan, van harte welkom bij Powerspex. We hopen dat je er met veel plezier zult gaan werken.