Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Powerspex op How it’s Done: zaterdag 1 oktober 17.00 uur, RTLZ

Powerspex is binnenkort te zien in het RTLZ-programma How it’s Done. De hoofdrol is weggelegd voor simualatieprogramma PsxCad.

Het idee om mee te werken aan het RTLZ-programma kwam van Hans Hiemstra, projectleider bij Powerspex. “How it’s Done presenteert zich als een programma waarin een half uur lang inspirerende ondernemersverhalen te zien zijn. Zulke verhalen heeft Powerspex natuurlijk ook. We hebben er voor gekozen om simulatieprogramma PsxCad uit te lichten. Zo’n softwaretool is interessant voor een breed publiek.”

De filmploeg heeft gefilmd in de testruimte van Powerspex met Zeb Olden en Jacob Isho aan de knoppen, waarna ook beelden in de werkplaats, op de softwareafdeling (met testbord), buiten en in de kantine zijn geschoten.

Uitzending bekijken

De opnames zijn inmiddels achter de rug en de uitzending wordt nu gemonteerd. Het resultaat is te zien op zaterdag 1 oktober om 17.00 uur op RTLZ. Daarna wordt het nog twee keer herhaald op televisie, om het vervolgens in te zetten via eigen kanalen en productpresentaties.