Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

25 jaar Powerspex wordt gevierd met jubileumweekend in Beekse Bergen

Om te vieren dat Powerspex 25 jaar bestaat, is er het jubileumweekend aanstaande. Zo’n 250 gasten gaan een weekend lang genieten van een geheel verzorgd arrangement in safaripark de Beekse Bergen.

Eigenlijk zou het jubileumweekend vorig jaar al gevierd worden maar door coronaregels was het uiterst onzeker of het allemaal wel door kon gaan. Toen is besloten om het voor de zekerheid een jaar uit te stellen.
“Dit jaar kan het gelukkig doorgaan,” zegt Gerrie de Vries van Powerspex opgelucht. “We hebben gekozen voor een weekend in de vakantiewoningen in de Beekse Bergen. Leuk voor jong en oud en er is veel te doen.”

250 deelnemers

Het is een behoorlijk grote delegatie die namens Powerspex naar het safaripark gaat: er zijn bijna veertig vakantiewoningen voor 250 ‘Powerspexers’ geboekt. Zij krijgen een geheel verzorgd weekend aangeboden, inclusief eten, drinken, diners en feestavond.

Allemaal familie

6 jaar geleden werd het 20-jarig jubileum van Powerspex gevierd op Vlieland.
“Dat was zo’n succes dat we hebben besloten om nogmaals een weekend te organiseren. Net als toen niet alleen voor de werknemers maar ook voor de familieleden. Iedereen werkt hard voor Powerspex en dat geldt ook voor het thuisfront; zij moeten ook altijd klaarstaan. Bovendien is Powerspex een soort familie en iedereen hoort erbij,” aldus De Vries.

Terugblikje op Vlieland

Om alvast in de vakantiestemming te komen, zijn hieronder wat terugblikfoto’s op de trip naar Vlieland. Tijdens het weekend naar de Beekse Bergen worden weer volop foto’s gemaakt. Het fotoverslag volgt zo snel mogelijk na het jubileumweekend.

Jubileumweekend Vlieland 2017

Jubileumweekend Vlieland 2017Jubileumweekend Vlieland 2017Jubileumweekend Vlieland 2017