Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Open dag ROC Hengelo & Almelo: Powerspex op beide locaties present

Het ROC van Twente houdt vandaag (vrijdag 27 januari) open dag op de locaties Hengelo en Almelo. Powerspex is op beide locaties aanwezig met een stand.

Alen Ajkunic en Michael Snoek staan op de open dag in Almelo, Robin ten Damme en Soraya Joosten in Hengelo.
“We vertellen de toekomstige ROC-leerlingen over werken in de techniek in het algemeen en bij Powerspex in het bijzonder,” vertelt Ajkunic. “Elektrotechniek en mechatronica zijn de opleidingen die aansluiten bij werken bij Powerspex. We hopen dat we veel leerlingen enthousiast kunnen maken over een technische carrière.”

Powerspex present op open dag ROC van Twente.

Redenen genoeg

De Powerspex-medewerkers kunnen een heleboel argumenten aandragen voor werken in de techniek: “Het is veelzijdig werk waarbij je kansen krijgt om te reizen en veel van het land én het buitenland te zien, als je dat wilt. Bovendien biedt een carrière in de techniek goede arbeids-, carrière- en salariskansen.”

Goede band met ROC

Ajkunic en Snoek zijn tijdens de open dag weer even terug op ‘hun’ school. “We zijn allebei oud-leerlingen van het ROC van Almelo. We komen de hele tijd bekende docenten van toen tegen,” lachen de twee.

Powerspex heeft een goede band met het ROC. Powerspex-veiligheidskundige Erwin Scheggetman is zelfs gastdocent op het ROC (daarover lees je in dit artikel).

Open dag bezoeken

De open dag van het ROC van Twente is op vrijdag 27 januari van 16.00 tot 20.00 uur op de locaties in Almelo en Hengelo.
De open dag is voor alle vmbo-leerlingen, havisten en volwassenen die willen ontdekken welke opleiding bij ze past. Aanmelden voor de nieuwe opleidingen kan tot 1 april.

Meer info over de open dag vind je op deze site.