Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Hartelijk dank voor deelname Powerspex on Tour!

We kijken terug op een fantastische editie van Powerspex on Tour. Stralend weer, stralende deelnemers en vrijwilligers die we veel dank verschuldigd zijn. Met zijn allen hebben we er een prachtig evenement van gemaakt.

De start van Powerspex on Tour was op zaterdag 9 september in Veenendaal bij ons geheel gerenoveerde kantoor aldaar. De deelnemers werden eerst van harte welkom geheten door Gerko Dubbink waarna iedereen de gelegenheid kreeg om het pand te bekijken. Vervolgens was het tijd voor het startschot en vertrokken de deelnemers voor de vijfde editie van Powerspex on Tour.

Drie routes

Er waren traditiegetrouw routes uitgezet voor wielrenners en mountainbikers, maar dit jaar was er ook nog een nieuwe categorie: de ‘elektrische stadsfietsers’ die een knooppuntentoer fietsten rondom de Amerongse berg.

Powerspex on Tour 2023 Veenendaal

Startstreep in Veenendaal

“Veenendaal bleek de perfecte startlocatie voor dit evenement,” aldus Gerko Dubbink die tevreden terugkijkt. “Iedereen heeft genoten van de Posbank en omgeving. En het was meteen een mooie gelegenheid om onze vernieuwde vestiging te laten zien.”

Volgend jaar weer

Na afloop van de fietstocht werden alle deelnemers en vrijwilligers getrakteerd op een feestje met barbecue. Daar werd al gesproken over de editie van volgend jaar. Vind je dat te vroeg? Nee hoor. De datum is zelfs al bekend: zaterdag 7 september 2024. Zet maar in de agenda!

Meer foto’s zien

Wil je alle foto’s van het evenement zien? Die vind je op onze facebookpagina.