Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Skûtsjesilen in Sneek

Een team van Powerspex heeft met veel plezier deelgenomen aan de Zeilrelatiedag in Sneek.

Zeilrelaitdag Sneek Powerspex

Dat is een evenement van de stichting Vrienden van de Zeilrelatiedag waar Powerspex in het verleden al vaker aan heeft meegedaan. De laatste keer dat Powerspex deelnam, won het. “Dit keer niet, maar dat mocht de pret absoluut niet drukken,” stelt Norman Calmer van Powerspex. “Het is voor Powerspex vooral een gelegenheid om klanten de ervaring van het skûtsjesilen te bieden en dat is goed gelukt volgens mij.”

Daar is Roger Heinze, projectmanager bij Vattenfall, het helemaal mee eens: “Ik heb het beleefd als een leerzame, saamhorige dag waarbij we veel connecties hebben gelegd. Netwerken en kennisuitwisseling zijn het belangrijkst. Het is een soort teambuilding aangezien we veel samenwerken met elkaar in projecten. Deze activiteit maakt de band nog sterker.”

De zeilrelatiedag gaat niet alleen om netwerken. “O nee, zeker niet. We hebben ook echt zelf het zeil moeten laten zakken, moeten sturen en dergelijke. Het bleek een fijne samenwerking en we hebben veel lol gehad,” aldus Heinze.

Bert Koelman, projectmanager bij Warmtestad, bevestigt dat: “Dit evenement was een uitgelezen kans om alle collega’s binnen de duurzame energiesector in een gemoedelijke en informele setting te spreken over alle uitdagingen waar wij de komende decennia mee te maken krijgen.”

 

Vitaliteitsmaand

Het is Vitalitetismaand bij Powerspex. Het Skûtsjesilen past binnen dit thema, net zoals deelname aan het volleybaltoernooi in Weerselo en natuurlijk de eigen toertocht Powerspex on Tour die onlangs werd gehouden. Er volgen nog meer activiteiten in het kader van de Vitaliteitsmaand.