Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Uitgelicht: vacature stagiair HR

Vacature! Powerspex heeft een HR-stageplek beschikbaar voor een tweedejaars student die drie dagen per week wil meedraaien in een dynamisch, gezellig en innovatief Hengelo’s bedrijf.

Dit is je stage

Het gaat om een stage van februari tot en met juni/juli 2024 voor drie dagen per week op de afdeling HR van Powerspex in Hengelo. Stagiairs krijgen een stagevergoeding en doen mee aan de personeelsuitjes die op dat moment gehouden worden. Graag zelfs; we betrekken onze stagiairs altijd bij onze werkzaamheden. We hebben er graag een collega bij!

Alle facetten van HR komen voorbij

Alle facetten van HR komen aan de orde tijdens de stage. Je bent niet met een specifiek onderdeel bezig, nee, je wordt echt een generalist.

Je komt te werken in een technisch bedrijf met een gezellige, informele sfeer. Je krijgt zo een bijzonder kijkje in een technische wereld en je kunt je HR-talenten inzetten in een bedrijf waar ze jouw werk op waarde schatten.
Je krijgt de kans om veel te doen en wordt overal bij betrokken. Je wordt uitgedaagd om zelfstandig mee te werken in het HR-team dat uit drie collega’s bestaat.

Deze stage sluit aan bij de Hbo-opleiding human resource management. Dit is wat je daar leert, maar dan in de praktijk. Alle facetten van HR komen aan de orde.

Hoe ziet je werkdag eruit?

De werkdag begint tussen 8.00 en 8.30 uur.
Je begint de dag met het openen van de e-mail en dan wordt al meteen duidelijk wat je die dag gaat doen. De actueelste zaken gaan voor.
Voorbeeld: vandaag beginnen we met het welkom heten van een nieuwe collega, gevolgd door het bijwerken van de verzuimcasussen, terwijl je ondertussen vragen van collega’s beantwoordt over allerhande zaken. Dan is het middagpauze – even tijd voor ontspanning – om vervolgens in de middag weer verder te gaan met onderwerpen als opleidingen van personeel en arbeidscontracten.
Dan is je dag echt wel vol en tussen 16.30 en 17.00 uur ga je met een tevreden gevoel naar huis. Leuk gewerkt, nuttig geweest, veel geleerd.

Op welke collega hopen we?

We hopen op een stagiair die weet van aanpakken en die met initiatieven durft te komen. Natuurlijk word je ondersteund door je naaste collega’s, maar je wordt ook uitgedaagd om zelfstandig te werken. Hier is genoeg te doen en te leren.

Nieuwsgierig geworden naar de stage? Klik dan hier en solliciteer direct. We zien je sollicitatie graag tegemoet.