Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Powerspex trots op partnership met Yokogawa

Powerspex is de nieuwe partner van Yokogawa. Een delegatie van Yokogawa werd van harte welkom geheten in Hengelo voor het ondertekenen van het samenwerkingscontract.

 

Yokogawa is een grote speler op het gebied van automatisering en instrumentatie dat wereldwijd volgens een partnersysteem werkt. Powerspex is de nieuwste partner.

“We zijn bijzonder blij dat we een samenwerkingscontract hebben getekend met Yokogawa, een groot, internationaal opererend bedrijf”, aldus Jouke Dassen namens de directie van Powerspex. “We kunnen vanaf nu samen nieuwe projecten oppakken. Dat is van belang voor grote projecten. Dat we nu een betrouwbare partner voor dergelijke projecten hebben, biedt allerlei nieuwe kansen.”

Behalve dat Powerspex helemaal thuis is in de procesindustrie, biedt het het eigen simulatieprogramma PsxCad. Hiermee kunnen Powerspex en Yokogawa projecten in een vroeg stadium gezamenlijk oppakken waardoor de meerwaarde van de samenwerking verder wordt vergroot.

Eerst wordt gezamenlijk gekeken naar het toepassen van Yokogawa-instrumentatie en de mogelijkheden voor verdere DCS-samenwerking, om samen met Yokogawa projecten uit te voeren.
Door deze wijze van samenwerken zal de benodigde kennis binnen Powerspex groeien dat op deze manier in de toekomst zelfstandig projecten gaat uitvoeren met Yokogawa-hardware, -software en -ondersteuning.

Het samenwerkingscontract is op 28 juli ondertekend door de directie van Powerspex en Yokogawa.