Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Powerspex familiedag: één grote Powerspexfamilie

Een overweldigende opkomst tijdens de Powerspex familiedag. Er bleek een heleboel belangstelling. “Familieleden willen blijkbaar graag zien wat Powerspex doet. Nou, ze waren van hartelijk welkom.”

De familiedag werd vrijdag gehouden bij Powerspex in Hengelo. Werknemers namen hun familieleden mee voor een rondleiding door het pand en gaven uitleg over de verschillende facetten van het bedrijf.

“We hadden van tevoren geen idee hoeveel mensen zouden komen naar de familiedag. De belangstelling was groter dan we hadden gedacht. Onze werknemers namen niet alleen hun kinderen en ouders mee; we zagen ook grootouders en ooms en tantes – en aantal kennissen. Ontzettend leuk dat iedereen zo geïnteresseerd is,” aldus Gerko Dubbink.

Powerspexfamilie

Het idee van de familiedag past helemaal bij het karakter dat Powerspex wil uitstralen: een professioneel bedrijf dat (inter)nationaal opereert maar toch een familiegevoel geeft.

Zakenpartners

Er waren ook zakenpartners die meewerkten aan de familiedag. Stork Thermeq had een brander in bruikleen aangeboden om zo de techniek van de verbranding te laten zien.

Ook was het stageproject bij Pakhuis Twente in Albergen te bewonderen. Daarin krijgen studenten de opdracht om een minibrouwerij te automatiseren met het PsxCad, de eigen simulatietool van Powerspex.

Daarnaast waren de projecten van Host en Damen ter plekke te bekijken.

Mad Science

Powerspex is een jong bedrijf. Met veel werknemers met jonge kinderen dus, vandaar dat er ook voor hen leuke activiteiten waren geregeld. Een springkasteel is altijd leuk, maar extra speciaal was het rijden met de legoauto en de aanwezigheid van Mad Science Nederland. Door de mevrouw van Mad Science kregen de kinderen allerlei proefjes te zien om de geheimen van elektriciteit te ontdekken.

Bedankt!

Dubbink besluit: “Iedereen van Powerspex heeft zich fantastisch ingezet om deze middag te doen slagen. Hartelijk dank.”

Powerspex famliedag 2022