Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Powerspex verwelkomt nieuwe collega’s

Powerspex is sinds het nieuwe jaar weer nieuwe collega’s rijker. Twee van hen stellen zich voor: Naomi Koller en Niels Rouwenhorst, werkzaam op locatie Hengelo.

Niels Rouwenhorst en Naomi Koller

Mechanic E&I Niels Rouwenhorst

Niels Rouwenhorst (28 uit Hengelo) is sinds 1 januari werkzaam in Hengelo als mechanic E&I.
“Via mijn vorige werkgever had ik al eens met mensen van Powerspex gewerkt. Ik wilde graag werken voor een ‘plattere’ organisatie zonder al teveel managementlagen, met meer familiegevoel. Daarom heb ik voor Powerspex gekozen als nieuwe werkgever. Een nieuwe baan is altijd even wennen – we bouwen hier bijvoorbeeld een ander soort panelen – maar het bevalt me prima. De sfeer is hier goed. Mooi werk en leuke collega’s. Ik ben in principe werkzaam in Hengelo, maar zeker bereid om bij te springen in de buitendienst.”

Waar hou je je mee bezig in je vrije tijd? “FC Twente. Ik ben een zeer fanatiek supporter en ga naar zowel de thuis- als uitwedstrijden. Naar Schalke natuurlijk ook. Wat ik dit seizoen van FC Twente verwacht? Ik hoop op Europees voetbal. Verder verwacht ik niets. Top 5 is goed.”

Quality control engineer Naomi Koller

Naomi Koller (23, woonachtig in Hengelo) is sinds 1 januari in dienst als quality control engineer.
“Als allround laborant was ik hiervoor werkzaam in een laboratorium, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wil graag nieuwe dingen ontdekken en mezelf ontwikkelen en daarom solliciteerde ik op deze baan bij Powerspex, via een vacature op Indeed. In het gesprek bij Powerspex werd al snel duidelijk dat ik hier alle ruimte om te groeien en te ontdekken krijg. Ik word nu begeleid door de andere quality control engineer en ik ga panelen afnemen, de eindcontroles uitvoeren. Ik ben nu anderhalve maand werkzaam bij Powerspex en ben steeds meer op mijn plek.”

Wat doe je in je vrije tijd? “Ik heb een dochtertje van anderhalf en ik maak zelf kleding voor haar. Dat gaat zo goed dat ik steeds meer kleding maak. Soms zelfs op bestelling bij bekenden.”

Powerspex wenst alle nieuwe collega’s veel werkplezier toe. Welkom bij Powerspex!

Meer nieuwe collega’s

Om iedereen kennis met nieuwe medewerkers te laten maken, stelt Powerspex graag hun nieuwe collega’s voor. Nieuwe medewerkers Karin Kroeze en Rutger Zoomer deden dat onlangs ook al in dit artikel.