Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Eerste PsxCad-certificaten uitgereikt

Powerspex beschikt vanaf nu over een officieel certificaat voor de Advanced Training PsxCad. De eerste certificaten zijn dinsdag 14 februari uitgereikt door trainer Zeb Olden van Powerspex. Vanaf nu ontvangen alle cursisten die de advanced-training succesvol afronden, dit certificaat.

Mark Rijntalder en Jim Quik van Pondera uit Arnhem volgden de Advanced Training PsxCad op locatie Powerspex Hengelo. De kennis die ze in de training opdoen, kunnen ze gebruiken tijdens het toepassen van PsxCad Simulation Software als engineeringstool waarmee onder andere ontwerpen kunnen worden getoetst en een proof of concept kan worden bepaald.
Ze willen de kennis en PsxCad Simulation Software gebruiken voor het analyseren en beoordelen van elektrolysesystemen, maar zouden ook e-boilersystemen en warmtenetten kunnen analyseren.

Certificaat PsxCad Powerspex Pondera

Het betreft een vijfdaagse training. Rijntalder en Quick rondden de training af met de uitreiking van het officiële PsxCad-certificaat, waarmee wordt aangeduid dat ze de Advanced PsxCad-training hebben afgerond.

Succes gewenst

Powerspex wenst Pondera veel succes met het gebruik van PsxCad voor hun advieswerk en overige diensten. Mochten zij in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben over het gebruik van PsxCad of andere toepassingen ervan, dan is Powerspex natuurlijk van harte bereid om vragen te beantwoorden en verder te helpen.

Over de PsxCad-trainingen

PsxCad-trainingen betreffen maatwerktrainingen. De advanced-training is een training waarin gebruikers wegwijs worden gemaakt in het gebruik van het veelzijdige simulatieprogramma PsxCad.
Er is ook een eendaagse introductiontraining (zonder certificaat), bedoeld alles kennismaking voor wie overweegt PsxCad te gaan gebruiken als engineerstool en voor trainers die het willen gebruiken voor simulators die reeds gemaakt zijn.
De advanced-training is nooit standaard maar altijd maatwerk, afhankelijk van de wensen van de klant en hun toepassingen.

Volg ons op LinkedIn

Benieuwd naar PsxCad? Er is een speciale LinkedIn-pagina met daarop al het nieuws over PsxCad.