Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Nieuwe collega’s bij sales: Karin Kroeze en Rutger Zoomer

Powerspex heeft sinds 1 januari twee nieuwe medewerkers bij sales: Karin Kroeze en Rutger Zoomer.

Nieuwe collega's bij sales: Karin Kroeze en Rutger Zoomer.

Karin Kroeze (50) gaat als sales engineer aan de slag.

Kroeze studeerde HBO biotechnologie in Groningen, waarna ze ruim 15 jaar werkte in het lab van het AMC in Amsterdam en het LUMC in Leiden. Daarna was ze werkzaam bij Apollo in Coevorden.
“Geboren in Amsterdam, later met mijn ouders naar de provincie Groningen verhuisd om vervolgens voor werk weer naar het westen te gaan. Ik heb heel wat van het land gezien,” lacht Kroeze. “6 jaar geleden hebben mijn gezin en ik er voor gekozen om richting het oosten/noorden van het land te verhuizen en sindsdien wonen we in Bruchterveld. We hebben daar volop de ruimte voor onze schapen, de pony, hond en eigen paard.”
Kroeze’s echtgenoot is een bekende in het vakgebied: van hem is het bedrijf Kroeze Instruments.

Waarom koos je voor Powerspex?
“De vacature sprak me aan vanwege de veelzijdigheid van de werkzaamheden. Als sales engineer ben ik betrokken bij het hele proces, van de aanvraag tot aan de order, inclusief overleg met de klant. Dat lijkt me uitdagend. Bovendien was het gesprek met Norman en Jouke fijn.”

Ook Rutger Zoomer (28) is sinds het nieuwe jaar sales engineer bij Powerspex.

Zoomer woont in Hengelo en studeerde mechatronica aan het Saxion in Enschede en kwam via een detacheerder bij Powerspex terecht. “Ik heb via de detacheerder eerst bij verschillende bedrijven gekeken en gesprekken gevoerd zodat ik een goed beeld van ze kreeg. Ik heb voor Powerspex gekozen vanwege de prettige sfeer en de mensen. Gewoon vriendelijke collega’s; ik heb bij al die bedrijven geleerd dat ik dat belangrijk vind. Hoewel ik voorheen projectleidersfuncties bekleedde, ga ik bij Powerspex aan de slag als sales engineer.”

Wat doe je in je vrije tijd?
“Zaalvoetballen, fitnessen en ik rijd motor; een Yamaha FZ1.”

Welkom bij sales

“We zijn heel blij dat Karin en Rutger ons salesteam komen versterken,” aldus sales manager Norman Calmer. “Bij sales zijn we heel druk; we hopen de omzet van vorig jaar te evenaren of te overtreffen en met de komst van Karin en Rutger kunnen we onze klanten – bestaande en nieuwe – nog beter en sneller bedienen. Dus welkom bij Powerspex!”