Search
Close this search box.

Nieuws

Pand Veenendaal naar grote tevredenheid in gebruik

De volledig vernieuwde vestiging van Powerspex in Veenendaal is klaar en in gebruik. “Het is waanzinnig mooi geworden.”

Hans Hiemstra leidt als vestigingsmanager bezoekers graag rond in het vernieuwde pand aan de Wildeman op het bedrijventerrein in Veenendaal. “Na tijdelijk elders gehuisvest te zijn geweest, zijn we op 1 juni weer teruggekomen naar deze vestiging. Helemaal vernieuwd. Het bevalt erg goed. Het is er heerlijk licht en ruim en zelfs bij warm weer heerst er een fijn klimaat in het pand.”

Groot verschil

Het is nogal een verschil met de voor-situatie. “Van crème, beige, donker en lamellen naar licht, ruim en screens,” lacht Hiemstra. “Met een prachtig grote keuken met alle faciliteiten. Heel wat anders dan het aanrechtblokje dat hier voorheen was.”

Ook de werkplaats is gerenoveerd. Helemaal opnieuw ingedeeld met verbeterde looproutes, aangevuld met een mechanisch werkplaatsje. Er is ook een afgesloten testruimte gerealiseerd.

Startlocatie Powerspex on Tour

“We zijn trots op het resultaat,” aldus Hiemstra. “En we laten het graag aan onze klanten zien. Powerspex on Tour is daar een mooi moment voor, de eigen wieler- en mtb-tocht van Powerspex op 9 september. Start en finish zijn dit jaar hier en alle collega’s en klanten kunnen zich er voor inschrijven. Kan iedereen meteen het vernieuwde pand komen bekijken.”