Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Eerste pakket slaapzakken naar Sheltersuit

Er wordt een groot pakket met slaapzakken afgeleverd bij stichting Sheltersuit. Iedereen die heeft bijgedragen: hartelijk dank. De inzameling gaat nu weer verder.

Powerspex is sinds een aantal jaren sponsor van de Enschedese stichting Sheltersuit en als extra inzet zamelt het slaapzakken in. Die worden gebruikt als voering van de Sheltersuits, de pakken die warmte en bescherming bieden aan hen die op straat slapen.

Volop gehoor aan oproep

Na een oproep in december werden een heleboel slaapzakken ingeleverd bij Powerspex: “Rits kapot, stof gescheurd, misschien niet zo mooi meer… Reden genoeg om een slaapzak weg te doen. Of misschien liggen de slaapzakken gewoon al jaren ongebruikt op zolder. Hoe dan ook, gooi slaapzakken niet weg maar breng ze naar ons en wij leveren ze af bij Sheltersuit.”

Aan die oproep werd gehoor gegeven. Niet alleen door medewerkers, maar ook door andere mensen, met als resultaat een mooie verzameling oude slaapzakken. Die worden nu als een groot pakket ingeleverd bij Sheltersuit.

Slaapzakken bij Powerspex inleveren gaat door

Powerspex blijft slaapzakken inzamelen voor Sheltersuit, dus ze blijven welkom bij Powerspex aan de Aquamarijnstraat 5 in Hengelo.

Meer weten over de slaapzakkenactie van Powerspex? Klik dan hier.