Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Powerspex zamelt slaapzakken in voor Sheltersuit

Powerspex zamelt slaapzakken in voor de Enschedese stichting Sheltersuit. De inzameling is in volle gang en iedereen kan bijdragen. “Oude slaapzakken over? Breng ze ons en wij zorgen dat ze bij Sheltersuit komen.”

Powerspex zamelt slaapzakken in voor Sheltersuit.

Powerspex is sinds een aantal jaren sponsor van Sheltersuit. Als extra inzet zamelt de Hengelose procesautomatiseerder slaapzakken in.
“Rits kapot, stof gescheurd, misschien niet zo mooi meer… Reden genoeg om een slaapzak weg te doen,” vertelt Gerrie de Vries die namens Powerspex de slaapzakkeninzameling regelt. “Of misschien liggen de slaapzakken gewoon al jaren ongebruikt op zolder. Hoe dan ook, gooi slaapzakken niet weg maar breng ze naar ons en wij leveren ze af bij Sheltersuit.”

De slaapzakken worden gebruikt als voering voor de Sheltersuits, de wind- en waterdichte jassen die worden uitgedeeld en gebruikt op de meest uiteenlopende locaties; overal waar mensen op straat moeten slapen. Dat kan allerlei oorzaken hebben, van dakloosheid tot aardbevingen.

Slaapzakken inleveren

Wie een slaapzak wil inleveren, is tijdens kantoortijden welkom bij Powerspex aan de Aquamarijnstraat 5 in Hengelo, op bedrijventerrein Twentekanaal. Even vragen naar Gerrie de Vries.
Inleveren bij vestiging Veenendaal kan natuurlijk ook; dan zorgen de medewerkers ervoor dat de slaapzakken in Hengelo terechtkomen. Het adres is Wildeman 2.
Woon je niet in Hengelo of Veenendaal? Wellicht woont een van onze medewerker bij jou in de buurt; dan kun je de slaapzakken daar langsbrengen. Stuur daarvoor een e-mail naar info@powerspex.nl.

Alle soorten welkom

Alle slaapzakken zijn welkom, mits ze geen dons bevatten want dat kan niet worden gesneden. Standaard katoenen en polyester slaapzakken dus. Een kapotte rits is geen probleem; die wordt toch niet gebruikt.

Wil je weten hoe de slaapzakken tot Sheltersuit worden verwerkt? Dat lees je in dit artikel.

Foto’s: Sheltersuit.com