Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Uitgelicht: vacature sales engineer

Bij Powerspex is een vacature voor sales engineer beschikbaar. Het betreft een zeer afwisselende functie in Hengelo. Een mooie uitdaging voor een sales engineer met veel affiniteit met techniek.

Salesmanager Norman Calmer vertelt over de functie: “Sales engineer is een afwisselende baan waarin alle facetten van Powerspex samenkomen. Soft– en hardware, safety, Atex, bekabeling, instrumentatie: sales engineers werken met alle disciplines. Dat maakt het werk ontzettend leuk. We werken bovendien in een heel gezellig team.”

Jouw werkdag

Hoe zal de werkdag van de nieuwe sales engineer eruitzien?
“De werkdag begint tussen 8.00 en 8.30 uur. Eerst koffie. De sfeer is gemoedelijk en relaxt, maar er wordt ook hard gewerkt. Veel werkzaamheden zijn op kantoor hoewel ook klanten bezocht worden. Dat is belangrijk; sowieso om zaken te bekijken, maar ook om zaken door te spreken. Tussen 16.30 en 17.00 uur is de werkdag voorbij. Morgen weer een dag en die zal altijd weer anders zijn dan de vorige.”

Deze collega zoeken we!

Op wat voor collega hoop je?
“Op iemand die echt affiniteit heeft met techniek, die een doorzetter is, klantvriendelijk en extravert is. Die graag zelfstandig werkt maar ook in teamverband. Als sales engineer zal je er nooit alleen voorstaan, zeker niet bij heel grote projecten. Hij of zij moet wel kennis hebben van proces, elektrotechniek en industriële automatisering. Een echte techneut dus die graag wil werken in een leuk en gezellig team aan mooie projecten,” besluit Calmer.

Solliciteren

Benieuwd naar de vacature? Klik dan hier. We zien je sollicitatie graag tegemoet.