Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Uitgelicht: vacatures voor hardware engineers in Hengelo en Veenendaal

Voor de functie hardware engineer heeft Powerspex momenteel twee vacatures openstaan. Op zowel locatie Hengelo als Veenendaal staat de vacature open. “Bedoeld voor hardware engineers die meer in meer in hun mars hebben en daarmee een unieke, afwisselde baan ambiëren.”

Meer dan tekenaar

Op wat voor collega hoop je? “Op een hardware engineer die al een tijdje meedraait en die meer in z’n mars heeft dan hij in zijn huidige baan kan laten zien,” vertelt manager van de hardware engineering Max Kuipers. “Die kans zal hij bij Powerspex namelijk wél krijgen.”

Vooropgesteld: een hardware engineer bij Powerspex doet véél meer dan alleen tekenen. Kuipers: “Hij is de spin in het web tussen sales en montage. Iemand die betrokken is bij het hele project, van begin tot eind. En dat is vrij uniek voor deze functie. Het maakt de job afwisselend en uitdagend.”

Hoe zal je werkdag eruitzien?

“We beginnen tussen 7.30 en 8.30 uur. Eerst je collega’s groeten; heel belangrijk. De hardware engineers vormen een jong team; de meeste collega’s zijn tussen de 25 en 35 jaar, hoewel er ook 70-plussers volop meedraaien. Een leuke mix. De sfeer is er goed, gezellig. Op maandag neem je eerst het weekend en de voetbalwedstrijden met elkaar door, daarna pas aan het werk.

De aard van de werkzaamheden verschilt dagelijks. De specificatie en inkoop van de benodigde materialen, afstemming en begeleiding van de montage, overleggen met sales, besprekingen met klanten, projectleiding: het werk is elke dag anders. Natuurlijk zal je als engineer bezig zijn met het ontwerpen van elektrische besturingen, dit doen we met E-plan.

Verder hebben we elk jaar minstens een afdelingsuitje, naast alle feestjes van Powerspex. Ook bezoeken we regelmatig beurzen, leveranciers en klanten. Alles om bij te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen en om er samen een goede sfeer van te maken op de afdeling,” besluit Kuipers.

Twee locaties

Powerspex heeft twee vestigingen; Hengelo en Veenendaal. Locatie Veenendaal wordt momenteel verbouwd. De nieuwe collega komt straks te werken in een gerenoveerd pand met ruime werkplaats.
Hardware engineers zijn voor beide locaties welkom om te solliciteren op deze functie.

Solliciteren?

Wil je solliciteren? Bekijk de vacature dan hier. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Meer vacatures

Powerspex licht elke vrijdag een vacature toe. Vandaag hardware engineer in Hengelo en Veenendaal. De vorige vier vacatures waren software engineer, elektro- en instrumentatiemonteur, PCS7 software engineer en paneelbouwer.

Op werkenbijpowerspex.nl is een overzicht van alle vacatures te vinden.