Search
Close this search box.

Nieuws

Uitgelicht: vacature software engineer Veenendaal

Powerspexvestiging Veenendaal heeft een vacature voor software engineer beschikbaar. Een uitdagende functie in (straks) een prachtig pand.

Het betreft een vacature voor HBO technicus die bedreven is in het specificeren en ontwikkelen van software voor besturing en beveiliging van procesinstallaties.

Vereisten

Senior engineer Jasper Rutjes vertelt over de vacante baan. Hij is degene die de sollicitatiegesprekken afneemt.
Rutjes: “Het is een vacature voor iemand met een HBO-achtergrond richting elektrotechniek of automatisering, bij voorkeur iemand met kennis van TIA Portal. Kennis van de procesindustrie is een pré.”

Werksfeer

Hoe zou je de werksfeer omschrijven?
“De sfeer is heel informeel, maar als er gewerkt moet worden, dan gebeurt dat ook serieus. Bij voorkeur begroeten we een nieuwe collega die deze vaak abrupte omschakeling snapt. Het motto is hier ‘we doe het samen’. Hier wordt niemand aan zijn lot overgelaten als hij vragen heeft.”

Jouw werkdag

Hoe zal de werkdag van de nieuwe software engineer eruitzien?
“Nou, het leven van een software engineer gaat alle kanten op. De meeste collega’s beginnen hun werkdag rond 7.45 uur, hoewel de eerste al om 6.00 uur begint. Eerst koffie, dan aan het werk. De ene keer ben je aan het programmeren op kantoor, dan weer voer je functionele tests uit in de werkplaats. Of je bent aan het werk bij de klant om de software te implementeren.”

Werklocatie nu verbouwd

Locatie Veenendaal ondergaat momenteel een flinke verbouwing.
“We kijken uit naar het moment dat we terugverhuizen naar de oorspronkelijke locatie. Nog even en we resideren in een prachtig pand, in een kantoor met veel daglicht. Met een mooie kantine bovendien, waar we op vrijdagmiddag de week samen afsluiten. We houden ook regelmatig barbecues. Het gezellige, informele karakter van Powerspex Veenendaal is echt een aanbeveling om hier te solliciteren,” besluit Rutjes.

Solliciteren?

Benieuwd naar de vacature? Klik dan hier. Wie zien je sollicitatie graag tegemoet.

Meer vacatures

Powerspex licht elke vrijdag een vacature toe. Vandaag software engineer in Veenendaal. De vorige twee vacatures waren elektro- en instrumentatiemonteur en PCS7 software engineer.
Hierna volgen nog paneelbouwer in Hengelo en hardware engineer.