Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Uitgelicht: vacatures voor paneelbouwers in Hengelo en Veenendaal

Er is een vacature voor een paneelbouwer beschikbaar bij Powerspex. Eigenlijk zijn het twee vacatures, want er is zowel plek op locatie Hengelo als Veenendaal. “Op beide locaties zoeken we paneelbouwers die zelfstandig aan opdrachten willen werken,” vertelt Tristan Roebersen.

De werksfeer

Roebersen is werkplaatsmanager bij Powerspex en vertelt over de vacante functies: “Het betreffen vacatures voor MBO’ers elektrotechniek of mechatronica. We verwelkomen onze nieuwe collega’s in een bedrijf met een goede werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar maak gerust een babbeltje. Hier krijgt iedereen de tijd om zich te ontwikkelen. En krijg je gaandeweg interesse in de andere disciplines binnen Powerspex? Doorgroeimogelijkheden zijn er altijd, hoewel deze functie ook leuk genoeg is om je hele carrière lang vol te maken.”

Jouw werkdag

Hoe zal je werkdag eruitzien?

“We beginnen om 7.30 uur met een kop koffie, waarna je met je collega’s naar de werkplaats gaat om te gaan werken aan je eigen project. Alle paneelbouwers krijgen een project toegewezen en het bijbehorende engineeringspakket erbij geleverd. Aan de hand daarvan worden de besturingskasten gebouwd. Dat is in principe in de werkplaats, met af en toe een uitstapje naar een klantlocatie. We werken 8 uur per dag en sluiten de week altijd met een vrijdagmiddagborrel.”

Twee locaties

Powerspex heeft twee vestigingen; Hengelo en Veenendaal. Locatie Veenendaal wordt momenteel verbouwd. De nieuwe collega komt straks te werken in een gerenoveerd pand met ruime werkplaats.
Paneelbouwers zijn voor beide locaties welkom om te solliciteren op deze functie.

Solliciteren?

Wil je solliciteren? Bekijk de vacature dan hier. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Meer vacatures

Powerspex licht elke vrijdag een vacature toe. Vandaag paneelbouwer in Hengelo en Veenendaal. De vorige drie vacatures waren software engineer, elektro- en instrumentatiemonteur en PCS7 software engineer.
Hierna volgt nog de laatste vacature voor hardware engineer.