Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Uitgelicht: vacature elektro- en instrumentatiemonteur

Bij Powerspex is een vacature voor elektro- en instrumentatiemonteur beschikbaar. Eigenlijk zijn het twee vacatures voor dezelfde functie, want er zijn vacatures voor monteurs voor zowel de locatie Hengelo als de locatie Veenendaal.

De vacature is bedoeld voor MBO’ers met een diploma elektrotechniek of mechatronica, die graag op pad gaan voor hun werk.
“Want je zult niet veel op kantoor werken”, vertelt monteur E&I Chris ter Borg. “Monteurs werken meestal buiten de deur, op projecten. We komen ook op kantoor hoor, voor de voorbereiding, planningen maken en overleg, maar meestal gaan we op pad.”

Jouw werkdag

Hoe zal de werkdag van de nieuwe elektro- en instrumentatiemonteur eruitzien?

Ter Borg: “Meestal rijd je vanuit huis naar de werklocatie, tenzij er nog collega’s of materiaal van de werkplaats mee moeten. Eenmaal op de locatie is er eerst koffie en om 7.30 uur gaan we aan de slag. Waar je werkt verschilt voortdurend, de aard van het werk ook. Als een leverancier de machines plaatst, verzorgen wij de aansluiting. Kabels trekken, installaties aansluiten, kabelgoten bouwen; dat soort werk. We werken ook vaak aan projecten waar Powerspex de eigen delen plaatst, zoals instrumentatie in een biomassacentrale. Daarnaast heeft Powerspex meestal zelf de engineering in handen, waardoor we als monteurs vaak meer zijn dan alleen de ‘handjes’ op een project.”

Nieuwe collega’s gezocht

Op wat voor collega hoop je?
“Op een collega met dezelfde motivatie als wij allemaal hebben. Iemand die zich graag samen met z’n collega’s inzet om een mooi resultaat neer te zetten. Aan gezelligheid geen gebrek tijdens dit werk, maar er moet wel echt gewerkt worden.”

Benieuwd naar de vacature? Klik dan hier. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Vijf vacatures uitgelicht

Bij Powerspex staan momenteel vijf vacatures open. Gedurende de sollicitatieprocedure lichten we er elke vrijdag een toe. Vandaag de vacature voor elektro- en instrumentatiemonteur. De vorige vacature was die van PCS7 software engineer. Volgende week: software engineer op locatie Veenendaal.